Team


Wij waarborgen de kwaliteit van uw product met ons hele team. Hieronder stellen wij graag onze medewerkers aan u voor.

JOHAN VISSERS
Functie: Bedrijfsleider

Johan is mede-oprichter van JT Techniek. In de jaren voor de oprichting heeft hij ervaring opgedaan in een klein metaalbedrijf en vervolgens in de RVS machinebouw. In de eerste jaren van JT Techniek heeft Johan zich volledig ingezet als constructiebankwerker. Toen het bedrijf begon te groeien, is hij hiernaast ook werkvoorbereiding gaan doen. Momenteel is Johan bedrijfsleider en is verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Ook is hij nog weleens te vinden achter de werkbank voor het lassen van RVS.

Bedrijfsleider bij JT Techniek.

Johan Vissers

VIC SWAANEN
Functie: Algemeen directeur

Vic is vanaf 1 juni 2017 werkzaam bij JT Techniek, met ingang van 1 januari 2018 is hij mede-eigenaar. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de werkvoorbereiding, de inkoop en de verkoop van de producten. In de voorgaande jaren heeft Vic ervaring opgedaan als werkvoorbereider en verkoper in de metaalsector. Met zijn commerciële achtergrond is Vic het vaste aanspreekpunt voor klanten en partners. Hij vertaalt de wensen van de klant naar maakbare producten voor de medewerkers op de werkvloer. Deze vertaalslag is van groot belang voor het ontwikkelen van een product dat aan alle wensen en gestelde eisen van de klant voldoet.

Algemeen directeur bij JT Techniek.

Vic Swaanen

ROY GROENEN
Functie: Constructiebankwerker en productieleider

Roy is sinds 1 december 2017 werkzaam bij JT Techniek. Voorheen was hij werkzaam in de autotechniek, maar hij ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze vond hij 6,5 jaar geleden in de metaalsector. Intussen heeft Roy de lasdiploma’s MIG/MAG niveau 3 en TIG niveau 2 gehaald. Voordat Roy bij JT Techniek werkte, heeft hij reeds ervaring opgedaan als constructiebankwerker. Hij is erg ambitieus en wil graag doorgroeien binnen JT Techniek. Op dit moment is Roy productieleider en draagt hij zorg voor een goede aansturing van de lassers op de werkvloer.

Constructiebankwerker en productieleider bij JT Techniek.

Roy Groenen

KEVIN SWAANEN
Functie: Constructiebankwerker

Kevin is sinds 1 april 2015 werkzaam bij JT Techniek. Voorheen heeft hij binnen de techniek op verschillende vakgebieden ervaring opgedaan. In eerste instantie was Kevin werkzaam in de elektrotechniek, maar hij heeft zich al snel omgeschoold tot metaalbewerker. Hij is begonnen met verspaning, CNC frezen en conventioneel draaien. Kevin is bij JT Techniek begonnen als zager en is vervolgens ook de gehele voorbereiding voor de lassers gaan doen. Hij heeft zich verder bekwaamd in het lassen en heeft begin 2016 de lascursus MIG/MAG niveau 2 succesvol afgerond. Vanaf dat moment is Kevin binnen JT Techniek werkzaam als constructiebankwerker. Inmiddels heeft hij de lascursus TIG 2 afgerond en is hij bezig met de lascursus TIG 3.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

Kevin Swaanen

RON HENDRIKX
Functie: Constructiebankwerker

Ron is sinds 2 januari 2017 parttime werkzaam bij JT Techniek. Hij is sinds 1990 werkzaam in de metaalindustrie en sindsdien ervaring opgedaan met het produceren van onder andere kachels, cilinderkoppen, meubels en onderdelen voor de machinebouw. In deze periode heeft Ron de lasdiploma’s MIG/MAG niveau 1 en 2 gehaald. Naast het werk bij JT Techniek houdt Ron zich thuis bezig met het reviseren van startmotoren en dynamo’s. Inmiddels heeft hij ook zijn lasdiploma TIG niveau 3 gehaald.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

Ron Hendrikx

JANNE VAN AVENDONK
Functie: Constructiebankwerkster

Janne is sinds 13 maart 2018 werkzaam bij JT Techniek. Janne is als uitzendkracht bij JT Techniek begonnen. De metaalindustrie sprak haar zo aan, dat ze gestart is met de lascursus MIG niveau 2 en deze inmiddels succesvol heeft afgerond.

Constructiebankwerkster bij JT Techniek.

Janne van Avendonk

DAVE VAN BEERS
Functie: Constructiebankwerker

Dave is sinds 1 december 2018 werkzaam bij JT Techniek. Dave is in het bezit van het lasdiploma TIG niveau 3. Hij heeft ruim 9 jaar ervaring in de RVS machinebouw en wil zich in de toekomst verder specialiseren in het lasproces.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

Dave van Beers

HARM ANSEMS
Functie: Constructiebankwerker 

Harm is sinds 1 januari 2019 werkzaam bij JT Techniek. Hij werkte al eerder een aantal jaren bij JT Techniek, maar is er een jaar tussenuit geweest. Daarvoor werkte hij 8 jaar als allround metaalbewerker. In die tijd heeft Harm zich bekwaamd in o.a. conventioneel verspanen en lassen. Harm is in het bezit van de lasdiploma’s TIG 1 en 2 en MAG 1 en 2.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

Harm Ansems

AMANUEL HAILEAB FSIHAYE
Functie: Constructiebankwerker

Amanuel is sinds 1 mei 2019 werkzaam bij JT Techniek. Amanuel komt uit Eritrea en heeft daar jarenlange ervaring opgedaan in de metaalbewerking. Na een zeer geslaagde stageperiode is hij nu fulltime werkzaam bij JT Techniek.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

Amanuel Haileab Fsihaye

SJAHOUD KARBOUZ
Functie: Verspaner

Sjahoud is sinds 15 mei 2019 werkzaam bij JT Techniek. Sjahoud komt uit Syrië en is daar werkzaam geweest als docent. Na zich in Nederland georiënteerd te hebben op de arbeidsmarkt is zijn interesse voor de metaalindustrie ontstaan. Na zijn stageperiode is hij nu werkzaam bij JT Techniek.

Verspaner bij JT Techniek.

Sjahoud Karbouz

KRISTY VISSERS
Functie: Administratieve ondersteuning

Kristy Vissers is de vrouw van Johan Vissers. Kristy biedt al geruime tijd ondersteuning aan JT Techniek. Sinds medio 2017 voert Kristy tevens diverse administratieve werkzaamheden op kantoor uit. Met haar creatieve persoonlijkheid draagt Kristy bij aan nieuwe ideeën en het uitwerken hiervan.

Johan en Kristy Vissers

Johan en Kristy Vissers

ARION VISSERS
Functie: Administratieve ondersteuning en marketing

Arion Vissers is de partner van Vic Swaanen. Arion is sinds 1 januari 2018 werkzaam bij JT Techniek. Ze houdt zich bezig met ondersteunende en uitvoerende taken op het gebied van marketing. Hieronder vallen onder andere de promotie, social media en communicatie.

Arion Vissers en Vic Swaanen

Arion Vissers en Vic Swaanen