Team


Wij waarborgen de kwaliteit van uw product met ons hele team. Hieronder stellen wij graag onze medewerkers aan u voor.

JOHAN VISSERS
Functie: Bedrijfsleider

Johan is mede-oprichter van JT Techniek. In de jaren voor de oprichting heeft hij ervaring opgedaan in een klein metaalbedrijf en vervolgens in de RVS machinebouw. In de eerste jaren van JT Techniek heeft Johan zich volledig ingezet als constructiebankwerker. Toen het bedrijf begon te groeien, is hij hiernaast ook werkvoorbereiding gaan doen. Momenteel is Johan bedrijfsleider en is verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Ook is hij nog weleens te vinden achter de werkbank voor het lassen van RVS.

IMG_0757

VIC SWAANEN
Functie: Algemeen directeur

Vic is vanaf 1 juni 2017 werkzaam bij JT Techniek, met ingang van 1 januari 2018 is hij mede-eigenaar. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de werkvoorbereiding, de inkoop en de verkoop van de producten. In de voorgaande jaren heeft Vic ervaring opgedaan als werkvoorbereider en verkoper in de metaalsector. Met zijn commerciële achtergrond is Vic het vaste aanspreekpunt voor klanten en partners. Hij vertaalt de wensen van de klant naar maakbare producten voor de medewerkers op de werkvloer. Deze vertaalslag is van groot belang voor het ontwikkelen van een product dat aan alle wensen en gestelde eisen van de klant voldoet.

IMG_0642

ROY GROENEN
Functie: Constructiebankwerker en productieleider

Roy is sinds 1 december 2017 werkzaam bij JT Techniek. Voorheen was hij werkzaam in de autotechniek, maar hij ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze vond hij 6,5 jaar geleden in de metaalsector. Intussen heeft Roy de lasdiploma’s MIG/MAG niveau 3 en TIG niveau 2 gehaald. Voordat Roy bij JT Techniek werkte, heeft hij reeds ervaring opgedaan als constructiebankwerker. Hij is erg ambitieus en wil graag doorgroeien binnen JT Techniek. Op dit moment is Roy productieleider en draagt hij zorg voor een goede aansturing van de lassers op de werkvloer. Roy wil zich verder ontwikkelen in het leiding geven.

Constructiebankwerker en productieleider bij JT Techniek.

Constructiebankwerker en productieleider bij JT Techniek.

KEVIN SWAANEN
Functie: Constructiebankwerker

Kevin is sinds 1 april 2015 werkzaam bij JT Techniek. Voorheen heeft hij binnen de techniek op verschillende vakgebieden ervaring opgedaan. In eerste instantie was Kevin werkzaam in de elektrotechniek, maar hij heeft zich al snel omgeschoold tot metaalbewerker. Hij is begonnen met verspaning, CNC frezen en conventioneel draaien. Kevin is bij JT Techniek begonnen als zager en is vervolgens ook de gehele voorbereiding voor de lassers gaan doen. Hij heeft zich verder bekwaamd in het lassen en heeft begin 2016 de lascursus MIG/MAG niveau 2 succesvol afgerond. Vanaf dat moment is Kevin binnen JT Techniek werkzaam als constructiebankwerker. Inmiddels heeft hij de lascursus TIG 2 afgerond en gaat hij in februari 2018 starten met de lascursus TIG 3. Kevin heeft als doel om zichzelf verder te specialiseren in het lassen.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

RON HENDRIKX
Functie: Constructiebankwerker

Ron is sinds 2 januari 2017 parttime werkzaam bij JT Techniek. Hij is sinds 1990 werkzaam in de metaalindustrie en sindsdien ervaring opgedaan met het produceren van onder andere kachels, cilinderkoppen, meubels en onderdelen voor de machinebouw. In deze periode heeft Ron de lasdiploma’s MIG/MAG niveau 1 en 2 gehaald. Naast het werk bij JT Techniek houdt Ron zich thuis bezig met het reviseren van startmotoren en dynamo’s. Ron is momenteel bezig met een lascursus TIG niveau 3.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

HENDRIK VAN HAM
Functie: Verspaner en bankwerker

Hendrik is sinds 1 september 2016 werkzaam bij JT Techniek. Voorheen was hij 15 jaar werkzaam bij een bedrijf voor autoschadeherstel. Hendrik haalde uit dit werk niet genoeg voldoening en is zich gaan toeleggen op de metaalsector. Momenteel is hij bij JT Techniek verantwoordelijk voor het zagen, boren en voorbereiden van de orders voor de lassers. Daarnaast geeft hij leiding aan de medewerkers die ondersteunen bij het zagen en boren.

Verspaner en bankwerker bij JT Techniek.

Verspaner en bankwerker bij JT Techniek.

JANNE VAN AVENDONK
Functie: Constructiebankwerkster

Janne is sinds 13 maart 2018 werkzaam bij JT Techniek. Janne is als uitzendkracht bij JT Techniek begonnen. De metaalindustrie sprak haar zo aan, dat ze met ingang van juni 2018 bij JT Techniek in dienst is. In september 2018 is ze gestart met de opleiding bankconstructiewerker niveau 3 aan het ROC in Tilburg.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

KOEN VAN GORP
Functie: Constructiebankwerker

Koen is sinds 1 september 2018 werkzaam bij JT Techniek. Hij is sinds 2000 werkzaam in de metaalindustrie. Vanaf die tijd heeft hij zichzelf gespecialiseerd in MIG/MAG lassen. Hij heeft plaatlassen niveau 1, 2 en 3 en pijplassen niveau 4 afgerond. Koen wil zich verder specialiseren in het TIG lassen, zodat hij in de toekomst ook RVS producten kan produceren.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

DAVE VAN BEERS
Functie: Constructiebankwerker

Dave is sinds 1 december 2018 werkzaam bij JT Techniek. Dave is in het bezit van het lasdiploma TIG niveau 3. Hij heeft ruim 9 jaar ervaring in de RVS machinebouw en wil zich in de toekomst verder specialiseren in het lasproces.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

HARM ANSEMS
Functie: Constructiebankwerker 

Harm is sinds 1 januari 2019 werkzaam bij JT Techniek.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

Constructiebankwerker bij JT Techniek.

KRISTY VISSERS
Functie: Administratieve ondersteuning

Kristy Vissers is de vrouw van Johan Vissers. Kristy biedt al geruime tijd ondersteuning aan JT Techniek in de vorm van het poetsen van de kantine en het kantoor. Sinds medio 2017 houdt Kristy zich voornamelijk bezig met diverse ondersteunende werkzaamheden op kantoor. Met haar creatieve persoonlijkheid draagt Kristy vaak bij aan nieuwe ideeën en het uitwerken hiervan.

IMG_0758

ARION VISSERS
Functie: Administratieve ondersteuning en marketing

Arion Vissers is de partner van Vic Swaanen. Arion is sinds 1 januari 2018 werkzaam bij JT Techniek. Ze houdt zich bezig met ondersteunende en uitvoerende taken op het gebied van administratie en marketing. Hieronder vallen onder andere de promotie, social media en communicatie.

IMG_0733