Team


Wij proberen er met ons hele team voor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten gewaarborgd wordt. Hieronder stellen wij graag onze medewerkers aan u voor.

JOHAN VISSERS
Functie: Productieleider en constructiebankwerker

Johan is mede-oprichter van JT Techniek. In de jaren voor de oprichting heeft hij ervaring opgedaan in een klein metaalbedrijf en vervolgens in de RVS machinebouw. In de eerste jaren van JT Techniek heeft Johan zich volledig ingezet als constructiebankwerker. Toen het bedrijf begon te groeien, is hij de werkvoorbereiding ernaast gaan doen. Op dit moment is Johan productieleider en draagt hij zorg voor een goede aansturing van het personeel op de werkvloer. Ook is hij nog weleens te vinden achter de werkbank voor het lassen van RVS.

IMG_0757

VIC SWAANEN
Functie: Werkvoorbereider, inkoper en verkoper

Vic is vanaf 1 juni 2017 werkzaam bij JT Techniek, met ingang van 1 januari 2018 is hij mede-eigenaar. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de werkvoorbereiding, de inkoop en de verkoop van de producten. In de voorgaande jaren heeft Vic ervaring opgedaan als werkvoorbereider en verkoper bij een groot metaalbedrijf. Met zijn commerciële achtergrond is Vic het vaste aanspreekpunt voor klanten en partners. Hij vertaalt de wensen van de klant naar maakbare producten voor de medewerkers op de werkvloer. Deze vertaalslag is van groot belang voor het ontwikkelen van een product dat aan alle wensen en gestelde eisen van de klant voldoet.

IMG_0642

ROY GROENEN
Functie: Constructiebankwerker

Roy is sinds 1 december 2017 werkzaam bij JT Techniek. Voorheen was hij werkzaam in de autotechniek, maar hij ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze vond hij 6,5 jaar geleden in de metaalsector. Intussen heeft Roy de lasdiploma’s MIG/MAG niveau 3 en TIG niveau 2 gehaald. Voordat Roy bij JT Techniek werkte, heeft hij reeds ervaring opgedaan als constructiebankwerker. Hij is erg ambitieus en wil graag doorgroeien binnen JT Techniek.

IMG_0678

KEVIN SWAANEN
Functie: Constructiebankwerker

Kevin is sinds 1 april 2015 werkzaam bij JT Techniek. Voorheen heeft hij binnen de techniek op verschillende vakgebieden ervaring opgedaan. In eerste instantie was Kevin werkzaam in de elektrotechniek, maar hij heeft zich al snel omgeschoold tot metaalbewerker. Hij is begonnen met verspaning, CNC frezen en conventioneel draaien. Kevin is bij JT Techniek begonnen als zager en is vervolgens ook de gehele voorbereiding voor de lassers gaan doen. Hij heeft zich verder bekwaamd in het lassen en heeft begin 2016 de lascursus MIG/MAG niveau 2 succesvol afgerond. Vanaf dat moment is Kevin binnen JT Techniek werkzaam als constructiebankwerker. Kevin heeft als doel om zichzelf verder te specialiseren in het lassen, zodat hij uiteindelijk RVS kan gaan lassen.

IMG_0754

RON HENDRIKX
Functie: Constructiebankwerker

Ron is sinds 2 januari 2017 parttime werkzaam bij JT Techniek. Hij is sinds 1990 werkzaam in de metaalindustrie en sindsdien ervaring opgedaan met het produceren van onder andere kachels, cilinderkoppen, meubels en onderdelen voor de machinebouw. In deze periode heeft Ron de lasdiploma’s MIG/MAG niveau 1 en 2 gehaald. Naast het werk bij JT Techniek is Ron thuis aan het werk. Daar houdt hij zich bezig met het reviseren van startmotoren en dynamo’s.

IMG_0662

HENDRIK VAN HAM
Functie: Verspaner en bankwerker

Hendrik is sinds 1 september 2016 werkzaam bij JT Techniek. Voorheen was hij 15 jaar werkzaam in een bedrijf voor autoschadeherstel. Hendrik haalde uit dit werk niet genoeg voldoening en is zich gaan toeleggen op de metaalsector. Momenteel is hij bij JT Techniek verantwoordelijk voor het zagen, boren en voorbereiden van de orders voor de lassers. Hendrik heeft als doel om zelf door te groeien tot lasser.

IMG_0688

KRISTY VISSERS
Functie: Administratieve ondersteuning en interieurverzorgster

Kristy Vissers is de vrouw van Johan Vissers. Kristy biedt al geruime tijd ondersteuning aan JT Techniek in de vorm van het poetsen van de kantine en het kantoor. Sinds medio 2017 houdt Kristy zich ook bezig met diverse ondersteunende werkzaamheden op kantoor. Met haar creatieve persoonlijkheid draagt Kristy vaak bij aan nieuwe ideeën en het uitwerken hiervan.

IMG_0758

ARION VISSERS
Functie: Administratieve ondersteuning en marketing

Arion Vissers is de partner van Vic Swaanen. Arion is sinds 1 januari 2018 werkzaam bij JT Techniek. Ze houdt zich bezig met ondersteunende en uitvoerende taken op het gebied van administratie en marketing. Hieronder vallen onder andere de promotie, social media en communicatie.

IMG_0733