JT Techniek


Johan Vissers (links) en Vic Swaanen

Johan Vissers (links) en Vic Swaanen

Op 14 maart 2011 is JT Techniek opgericht door Johan Vissers en Ton Geerts. Beiden hebben op het moment van oprichten al ruime ervaring in de metaalindustrie, voornamelijk in de RVS machinebouw. Ondertussen is JT Techniek al geruime tijd een betrouwbare en klantgerichte toeleverancier. JT Techniek streeft ernaar om constant bij te dragen aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de metaalindustrie en blijft hierbij voortdurend zoeken naar nieuwe uitdagingen. Gedegen vakkennis is hierbij onmisbaar en daarom is ontwikkeling van onze medewerkers een belangrijk speerpunt om de kwaliteit van onze productie te garanderen. Een goede planning en procesbewaking zorgt ervoor dat wij onze producten snel en vakkundig kunnen leveren tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij luisteren goed naar onze klanten en zetten vervolgens onze vakkennis in om tot een product naar wens te komen.

Per 1 januari 2018 is Vic Swaanen mede-eigenaar van JT Techniek en heeft Ton Geerts het bedrijf verlaten. Vic heeft in de voorgaande jaren ervaring opgedaan als werkvoorbereider en verkoper in de metaalindustrie. Door zijn commerciële achtergrond gaat Vic erg klantgericht te werk en is hij het aanspreekpunt voor onze klanten en partners. In combinatie met de opgedane vakkennis zijn deze kwaliteiten onmisbaar in de toekomstige ontwikkeling van JT Techniek. Als bedrijfsleider is Johan verantwoordelijk voor de planning, de expeditie en personeelszaken. Door een goede aansturing en begeleiding van de medewerkers op de werkvloer optimaliseren wij onze productieprocessen.

JT Techniek

JT Techniek

Begin 2018 werd besloten dat JT Techniek toe was aan de volgende stap. Deze kon niet worden gerealiseerd in het pand in Lage Mierde, dus werd gekozen voor nieuwbouw in Reusel. In mei 2018 werd gestart met de ruwbouw en in oktober 2018 werd het nieuwbouwpand opgeleverd. De werkplaats is geheel vernieuwd en is ingericht met moderne faciliteiten, zoals hoogwaardige lasapparatuur en opspantafels. Daarnaast zijn alle processen geoptimaliseerd. Dit heeft geleid tot een efficiënte productie en een nog betere kwaliteit van de producten.

Bekijk het filmpje hieronder een korte impressie van de verhuizing.