Nieuws


Blijf via deze nieuwspagina op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen JT Techniek.

 • Bouwvak is ingezet, wij staan gewoon voor u klaar!

  Onder het genot van een heerlijke BBQ en een lekker zonnetje hebben wij vanmiddag de bouwvak ingezet. JT Techniek staat tijdens de vakantie gewoon voor u klaar. Wij wensen u een fijne vakantie toe!

  1 2 5

 • Ron en Janne geslaagd!

  Wij feliciteren Ron en Janne met het behalen van hun lasdiploma’s! Ron heeft onlangs zijn laatste examens succesvol afgerond en mocht daarmee zijn lasdiploma TIG 3 RVS in ontvangst nemen. Janne heeft haar lasdiploma MIG 2 behaald. Wij zijn erg trots op onze werknemers en we zijn blij dat zij hun expertise bij ons op de werkvloer inzetten!

 • Zeer geslaagd personeelsfeest 2019

  Op 25 mei 2019 vond ons jaarlijkse personeelsfeest plaats. Nadat we vorig jaar op de golfbaan hebben gestaan, vonden we het nu tijd voor wat meer actie. Eerst hebben we drie heats gekart in Lommel. Roy kwam in de finale het eerste over de finish en pakte daarmee de 1e plaats. Johan volgde op de 2e plaats en Harm eindigde 3e. Hierna hebben we genoten van een hapje en drankje bij het Nekkermenneke in Bladel. Het was weer een geslaagde dag, op naar het volgende jaar met team JT Techniek!

  V.l.n.r.: Johan, Roy, Harm

  V.l.n.r.: Johan, Roy, Harm

   

 • Open dag 30 maart 2019

  Op 30 maart 2019 hield JT Techniek voor familie, vrienden en kennissen een open dag. Vol trots hebben wij met het hele team ons nieuwe pand laten zien aan alle geïnteresseerden, die in groten getale aanwezig waren. De bezoekers kregen niet alleen uitleg over wat ons vak inhoudt, zij konden het werk ook zelf ervaren door zelf een JT opener te maken. Een groot gedeelte van onze medewerkers is de hele dag aanwezig geweest om te helpen, waar nodig hand- en spandiensten te verrichten en alle geïnteresseerden vol enthousiasme te vertellen over hun werk. Dit werd door de bezoekers zeer gewaardeerd! Wij zijn blij met de grote bijdrage die onze medewerkers hebben geleverd aan het succes van deze dag.

  Klik hier voor een foto-impressie van de open dag!

  Open dag JT Techniek 30 maart 2019

  Open dag JT Techniek 30 maart 2019

 • Uitbreiding Team JT Techniek

  Wij zijn trots op het feit dat wij ons team de laatste maanden verder hebben kunnen uitbreiden. Zo is in september 2018 Koen van Gorp begonnen, deze gemotiveerd lasser is gespecialiseerd in MIG/ MAG lassen en heeft hierin zelfs niveau 4 afgerond. In december 2018 is Dave van Beers gestart bij JT Techniek. Dave heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, al 10 jaar ervaring in de RVS machinebouw. Deze specialist kunnen wij bij JT Techniek goed gebruiken. Tenslotte is Harm Ansems in januari 2019 begonnen, deze vakkracht is thuis in het lassen van zowel staal als RVS.

  Gezien het tekort aan vakmensen in de metaalsector zijn wij erg trots op ons jonge, enthousiaste team. Wij staan elke dag met een team van tien mensen voor onze klanten klaar. Op deze pagina stellen wij iedereen aan u voor.

  Koen van Gorp   Dave van Beers   Harm Ansems

  Koen van Gorp              Dave van Beers              Harm Ansems

 • Fietsenhok

  In januari hebben we in samenwerking met F. Vissers Klusbedrijf ons fietsenhok geplaatst. Dit ruime hok zorgt ervoor dat de fietsen en scooters van onze werknemers te allen tijde droog en beschut staan. Tevens is er een bankje voorzien voor de rokers, zodat zij in de pauzes ook altijd droog kunnen zitten.

  We zijn blij met het eindresultaat. Frank, bedankt voor de samenwerking!

  Fietsenhok gemaakt in samenwerking met F. Vissers Klusbedrijf

  Fietsenhok gemaakt in samenwerking met F. Vissers Klusbedrijf

 • JT Café

  Binnen JT Techniek staat ‘the teamspirit’ erg hoog in het vaandel. We vinden het erg belangrijk dat er een goede werksfeer is waarin iedereen zich prettig voelt. Hierdoor kan iedereen het maximale uit zichzelf halen. Wat kan JT Techniek er aan doen om deze sfeer te behouden??

  Wij hebben gekozen om het ‘JT Café’ te openen. Gezien ons jonge team past dit perfect in het straatje van de medewerkers.  Met elkaar hebben we het café ontworpen en ingericht. Het doel van dit café is om in een informele sfeer aan ons teamgevoel te kunnen werken. De vrijdagmiddagborrel en andere bijzondere gelegenheden zullen hier gevierd worden.

  Dartbord in JT Café      Bar ontworpen en gemaakt door medewerkers van JT Techniek

   

 • Nieuwe opspantafels

  Sinds november 2018 hebben wij vijf opspantafels van Siegmund in gebruik. Wij merken dat het gebruik van de opspantafels leidt tot een efficiëntere productie en een betere kwaliteit van de producten!

  Wilt u dat uw product op deze bank gemaakt wordt? Neem dan contact met ons op!

  013 509 14 27
  info@jttechniek.com

  Ron Hendrikx aan het TIG lassen aan een RVS werkstuk

  Ron Hendrikx aan het TIG lassen aan een RVS werkstuk

   

 • Korte rondleiding

  In onderstaand filmpje ziet u een korte rondleiding door ons nieuwe bedrijfspand aan de Hofstede in Reusel.

 • Nieuwbouw: Wij zijn verhuisd!!

  Wij zijn verhuisd! Wij hebben ons pand aan de Koningshoek in Lage Mierde afgelopen weekend verruild voor ons nieuwbouwpand aan de Hofstede in Reusel. De verhuizing is zeer voorspoedig gegaan. Er moeten nog wat laatste dingen verhuisd worden, maar het personeel kon vandaag aan de slag in Reusel. Wij willen iedereen die ons heeft geholpen met de verhuizing heel erg bedanken! Mocht u benieuwd zijn naar ons nieuwe pand, laat het dan even weten. De koffie staat klaar!

  Klik hier voor een korte impressie van de verhuizing!