Nieuws


Blijf via deze nieuwspagina op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen JT Techniek.

 • Uitbreiding Team JT Techniek

  Wij zijn trots op het feit dat wij ons team de laatste maanden verder hebben kunnen uitbreiden. Zo is in september 2018 Koen van Gorp begonnen, deze gemotiveerd lasser is gespecialiseerd in MIG/ MAG lassen en heeft hierin zelfs niveau 4 afgerond. In december 2018 is Dave van Beers gestart bij JT Techniek. Dave heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, al 10 jaar ervaring in de RVS machinebouw. Deze specialist kunnen wij bij JT Techniek goed gebruiken. Tenslotte is Harm Ansems in januari 2019 begonnen, deze vakkracht is thuis in het lassen van zowel staal als RVS.

  Gezien het tekort aan vakmensen in de metaalsector zijn wij erg trots op ons jonge, enthousiaste team. Wij staan elke dag met een team van tien mensen voor onze klanten klaar. Op deze pagina stellen wij iedereen aan u voor.

  Koen van Gorp   Dave van Beers   Harm Ansems

  Koen van Gorp              Dave van Beers              Harm Ansems

 • Fietsenhok

  In januari hebben we in samenwerking met F. Vissers Klusbedrijf ons fietsenhok geplaatst. Dit ruime hok zorgt ervoor dat de fietsen en scooters van onze werknemers te allen tijde droog en beschut staan. Tevens is er een bankje voorzien voor de rokers, zodat zij in de pauzes ook altijd droog kunnen zitten.

  We zijn blij met het eindresultaat. Frank, bedankt voor de samenwerking!

  Fietsenhok gemaakt in samenwerking met F. Vissers Klusbedrijf

  Fietsenhok gemaakt in samenwerking met F. Vissers Klusbedrijf

 • JT Café

  Binnen JT Techniek staat ‘the teamspirit’ erg hoog in het vaandel. We vinden het erg belangrijk dat er een goede werksfeer is waarin iedereen zich prettig voelt. Hierdoor kan iedereen het maximale uit zichzelf halen. Wat kan JT Techniek er aan doen om deze sfeer te behouden??

  Wij hebben gekozen om het ‘JT Café’ te openen. Gezien ons jonge team past dit perfect in het straatje van de medewerkers.  Met elkaar hebben we het café ontworpen en ingericht. Het doel van dit café is om in een informele sfeer aan ons teamgevoel te kunnen werken. De vrijdagmiddagborrel en andere bijzondere gelegenheden zullen hier gevierd worden.

  Dartbord in JT Café      Bar ontworpen en gemaakt door medewerkers van JT Techniek

   

 • Nieuwe opspantafels

  Sinds november 2018 hebben wij vijf opspantafels van Siegmund in gebruik. Wij merken dat het gebruik van de opspantafels leidt tot een efficiëntere productie en een betere kwaliteit van de producten!

  Wilt u dat uw product op deze bank gemaakt wordt? Neem dan contact met ons op!

  013 509 14 27
  info@jttechniek.com

  Ron Hendrikx aan het TIG lassen aan een RVS werkstuk

  Ron Hendrikx aan het TIG lassen aan een RVS werkstuk

   

 • Korte rondleiding

  In onderstaand filmpje ziet u een korte rondleiding door ons nieuwe bedrijfspand aan de Hofstede in Reusel.

 • Nieuwbouw: Wij zijn verhuisd!!

  Wij zijn verhuisd! Wij hebben ons pand aan de Koningshoek in Lage Mierde afgelopen weekend verruild voor ons nieuwbouwpand aan de Hofstede in Reusel. De verhuizing is zeer voorspoedig gegaan. Er moeten nog wat laatste dingen verhuisd worden, maar het personeel kon vandaag aan de slag in Reusel. Wij willen iedereen die ons heeft geholpen met de verhuizing heel erg bedanken! Mocht u benieuwd zijn naar ons nieuwe pand, laat het dan even weten. De koffie staat klaar!

  Klik hier voor een korte impressie van de verhuizing!

 • Kevin geslaagd voor lascursus TIG 2 RVS

  Wij feliciteren Kevin met het behalen van zijn lasdiploma TIG 2 RVS! Tijdens deze halfjaar durende opleiding zijn verschillende onderwerpen behandeld, waaronder processen en apparatuur, materiaalgedrag bij het lassen en het maken van samengestelde werkstukken in verschillende lasstanden. Kevin heeft onlangs de laatste praktijkexamens met succes afgerond. Ron is bezig met de lascursus TIG 3 RVS, die hij naar verwachting over een halfjaar zal afronden. Goed bezig, mannen!

 • Nieuwbouw: Het pand is wind- en waterdicht!

  Ons nieuwe pand is net vóór de start van de bouwvak wind- en waterdicht! Het begint nu echt vorm te krijgen. Na de bouwvak is het afbouwen geblazen…

  2018-07-20 1 2018-07-20 2

 • Gezellige inzet bouwvak

  Onder het genot van een hapje en drankje hebben we met z’n allen de bouwvak ingezet! Het was een geslaagde avond. Wij willen iedereen die met vakantie gaat een hele fijne tijd toewensen. JT Techniek blijft tijdens de bouwvak gewoon open, dus we staan voor u klaar zoals u gewend bent!

  1 2 3

 • Nieuwbouw: Elektriciteitsvoorzieningen aangelegd…

  De bouw van de hal aan de Hofstede gaat door… Ondertussen zijn de voorzieningen voor de elektriciteit aangelegd.

  22-06-2018 1 22-06-2018 2 22-06-2018 3