Nieuws


Blijf via deze nieuwspagina op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen JT Techniek.

 • Korte rondleiding

  In onderstaand filmpje ziet u een korte rondleiding door ons nieuwe bedrijfspand aan de Hofstede in Reusel.

 • Nieuwbouw: Wij zijn verhuisd!!

  Wij zijn verhuisd! Wij hebben ons pand aan de Koningshoek in Lage Mierde afgelopen weekend verruild voor ons nieuwbouwpand aan de Hofstede in Reusel. De verhuizing is zeer voorspoedig gegaan. Er moeten nog wat laatste dingen verhuisd worden, maar het personeel kon vandaag aan de slag in Reusel. Wij willen iedereen die ons heeft geholpen met de verhuizing heel erg bedanken! Mocht u benieuwd zijn naar ons nieuwe pand, laat het dan even weten. De koffie staat klaar!

  Klik hier voor een korte impressie van de verhuizing!

 • Kevin geslaagd voor lascursus TIG 2 RVS

  Wij feliciteren Kevin met het behalen van zijn lasdiploma TIG 2 RVS! Tijdens deze halfjaar durende opleiding zijn verschillende onderwerpen behandeld, waaronder processen en apparatuur, materiaalgedrag bij het lassen en het maken van samengestelde werkstukken in verschillende lasstanden. Kevin heeft onlangs de laatste praktijkexamens met succes afgerond. Ron is bezig met de lascursus TIG 3 RVS, die hij naar verwachting over een halfjaar zal afronden. Goed bezig, mannen!

 • Nieuwbouw: Het pand is wind- en waterdicht!

  Ons nieuwe pand is net vóór de start van de bouwvak wind- en waterdicht! Het begint nu echt vorm te krijgen. Na de bouwvak is het afbouwen geblazen…

  2018-07-20 1 2018-07-20 2

 • Gezellige inzet bouwvak

  Onder het genot van een hapje en drankje hebben we met z’n allen de bouwvak ingezet! Het was een geslaagde avond. Wij willen iedereen die met vakantie gaat een hele fijne tijd toewensen. JT Techniek blijft tijdens de bouwvak gewoon open, dus we staan voor u klaar zoals u gewend bent!

  1 2 3

 • Nieuwbouw: Elektriciteitsvoorzieningen aangelegd…

  De bouw van de hal aan de Hofstede gaat door… Ondertussen zijn de voorzieningen voor de elektriciteit aangelegd.

  22-06-2018 1 22-06-2018 2 22-06-2018 3

 • Nieuwbouw: De spanten staan!

  Ruim twee weken geleden is Valeres gestart met de nieuwbouw van ons pand aan de Hofstede op de Kleine Hoeven in Reusel. De bouw gaat ontzettend hard. Onder een stralend zonnetje staan de spanten overeind! Meer updates volgen…

  08-06-2018 1 08-06-2018 2 08-06-2018 3 08-06-2018 4

 • Personeelsfeest JT Techniek 2018 was een succes!

  Op 21 april vond het personeelsfeest van JT Techniek plaats. Het voltallige team was aanwezig inclusief aanhang, in totaal waren we met een groep van 14 personen. We zijn gestart met een golfclinic bij golfbaan Hof van Heden. Over het algemeen had iedereen het golfen redelijk snel onder de knie, al waren sommigen niet meteen overtuigd dat je voor het wegslaan van een bal niet je volle kracht nodig hebt. Na afloop bleek al snel dat Kevin oppermachtig was, hij eindigde namelijk op de eerste plaats voor Johan (tweede) en Peter (derde).

  Dankzij het zonnetje en de aangename temperaturen was het genieten geblazen op de golfbaan. Na het golfen was het dan ook tijd voor een drankje op het terras van het Hof van Heden. Hierna zijn we vanuit Bergeijk naar Eersel gereden, waar we die avond op het terras van De Bengel hebben gegeten. Met het driegangenmenu wat we hier voorgeschoteld kregen, kwamen we niets tekort. Na het eten hebben we nog wat gedronken bij Café de Mert in Eersel. Hier hebben we met z’n allen deze gezellige dag afgesloten.

  IMG_0966 IMG_0968

  IMG_0990

  IMG_0995 IMG_1004

  IMG_1007 IMG_1019

 • JT Techniek levert ballenkarren aan korfbalvereniging NeCa

  Vorige week hebben we deze twee prachtige ballenkarren geleverd aan korfbalvereniging NeCa. De ballenkarren zijn voorzien van grote wielen, waardoor ze ook over het veld makkelijk te verplaatsen zijn. Tevens kunnen de karren op slot gedaan worden. Wij wensen de dames veel gebruiksplezier!

  1 2 3

 • Nieuwbouwplannen JT Techniek op Kleine Hoeven in Reusel

  Eind 2018 gaat JT Techniek verhuizen van het huidige pand naar een prachtig nieuwbouw pand op bedrijventerrein Kleine Hoeven in Reusel. Dit pand zal ruimte bieden voor groei en ontwikkeling van het bedrijf, doordat alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Wij zullen u via onze Facebookpagina en website op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw.

  Pand Kleine Hoeven 1